kleine charme camping in Frankrijk

Op één dag rijden van Nederland en met Nederlandse eigenaren

Welkom bij camping Vallée de Lignac

Een kleine charme camping in natuurpark de la Brenne, waar u kunt genieten van rust, ruimte, een heldere sterrenhemel en mooie natuur, ver weg van alle drukte. Hier moet je niks en volg je het ritme van de natuur, als je maar op tijd bent voor de table d' hôtes!

Table d' hôtes

Lekker eten en een gezellig gesprek

Vers brood

Ieder ochtend vers gebakken brood van de Franse bakker

Wandelen

Een wandeling met de hond door de vallei

Ergens bij een kleine dorpje in midden-Frankrijk

Voor een indruk van de omgeving

met een doolhof voor kinderen

Bezoek eens een Frans Chateau

Een nog ingericht Chateau in de oude stijl. Neem eens een kijke in de keuken en droom weg in de rijk gedecoreerde salons

voor natuurliefhebbers

Ontdek parc de la Brenne

Het gebied met meer dan 1000 meren, met een bijzondere flora en fauna is voor natuurliefhebbers en vogelaars een must see.

Voor jong en oud

Een spectacel in de lucht

Een bijzondere roofvogel show die beslist de moeite waard is. Vanuit een op de rots gelegen ruïne van een oud kasteel maak je de vogels mee van heel dichtbij.

schatzoeken voor de liefhebber

Land van brocantes

In ieder dorpje wordt tijdens de zomer wel een brocante georganiseerd. Een ontspannen bezigheid en wie weet vind je net dat leuke kannetje of schilderijtje dat thuis niet zal misstaan.

"fietsen" over een oude spoorlijn

Velorail

Sportief vermaak voor jong en oud. In een speciaal karretje een parcours afleggen over een oude spoorlijn.

met de fiets, auto of lopend

Safaripark

Op safaritocht per fiets? Een deel van het park is daar heel geschikt voor, dus trek de natuur in ontdek de aanwezige dieren.

meer over de camping

Lounchehoek op terras

Chillen onder een schaduwdoek

Cocktailtje, wit wijntje of een lekker koel biertje, maar natuurlijk kan een cappuccino ook. Een heerlijk plekje op camping Vallée de Lignac, waar je even kunt genieten van iets lekkers en een moment voor jezelf hebt.

Speeltuin voor de rakkertjes

klimmen en klauteren

Uitgespeeld met de skelters, de trampoline, de pingpongtafel, de spelletjes op het terras, of de zandbak? Dan even klimmen in de speeltuin, glijden van de brandweerpaal of de glijbaan. 

Afkoelen op een warme dag

een plons in het zwembad

Een heerlijke duik in het zwembad om even lekker af te koelen. Een dagje aan de waterkant kan ook. In een dorpje verderop is een groot natuurlijk meer met zandstrand en bomen voor de nodige schaduw. Een strandvakantie in midden Frankrijk.

kleine camping frankrijk

kleine camping frankrijk