Safaritent huren in Frankrijk

Of een bungalowtent of vakantiehuis

Ga voor gemak, huur een safaritent, vlondertent of de gîte.

Het ontspannen begint meteen na aankomst, de tent staat klaar en het zwembad lonkt na een dagje rijden. Geen zin om zelf te koken? Geen punt, Schuif aan bij de plat du jour of table d' hôtes, of geniet van een heerlijke pizza uit de houtgestookte oven. Vakantie, zoals het bedoeld is.

Een ontspannen kampeervakantie

Kamperen blijft leuk, maar is nog leuker als je niet zelf je tent hoeft op te zetten. Daarom staan er op de camping 8 safaritenten, 7 vlondertenten kant en klaar. Helemaal ingericht, compleet met bedden, een keuken, tafels, stoelen, een koelkast voor de koele drankjes, kortom alles wat je nodig hebt voor een aangename kampeervakantie. Want ook al worden de tenten steeds luxer, het blijkt kamperen. Direct na het ontwaken, met je blote voeten door het gras kunnen lopen, dat doe je alleen op een camping. Kamperen met kinderen is helemaal leuk. Kinderen hebben heel snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt, waardoor je zelf ook kunt genieten van je vakantie. Wil je een ontspannen kampeervakantie? Reserveer dan snel een safaritent of vlondertent op één van de leukere kleine campings in Frankrijk en ga naar camping Vallée de Lignac

Safaritent

Rust en ruimte, genieten maar.

Gîte

Voor de "beginnende" campingbezoeker

Vlondertent op ruime plek

De vlondertenten, zijn compleet ingericht, hebben allemaal een partytent en staan verspreid over het terrein aan de rand van het grote veld.

Safaritent

Even binnen kijken

De keuken

Een ruime keuken om lekker te koken

Dat is pas Glamping

Een comfortabele en gezellige gîte met eigen terras en uitzicht op de vallei staat klaar voor de "beginnende" kampeerder.

Terras van de gîte

Helemaal privé en met een schitterend uitzicht

Vlondertent met partytent

Voor de stoere kampeerder

Kom naar Vallée de Lignac en beleef een heerlijke tijd.

Of je nu een safaritent, een vlondertent, de gîte of een kampeerplaats reserveert, de vakantie zal heerlijk zijn. Wij doen er in ieder geval alles aan om er een succes van te maken. Wij verwelkomen jullie dan ook graag op onze kleine, maar gezellige camping in Frankrijk. Tot gauw

kleine camping frankrijk

kleine camping frankrijk